onderschat je nachtrust niet

Doordat ik zoveel meer te weten was gekomen over slaap en zelf merkte hoeveel verschil dit maakte, wilde ik hier meer mee gaan doen.

Er was mij alleen nog iets op gevallen. Tijdens het promoten van de week ‘Help, ik slaap zo slecht!’ waren er veel mensen die zeiden: “O, maar ik slaap prima hoor! Dit is niets voor mij.” Dat is natuurlijk prima, ik vroeg me wel af of dat echt zo zou zijn. Tijdens deze week zijn er een aantal bekenden die meegedaan hebben, puur omdat ze nieuwsgierig waren naar wat ik allemaal aan het doen was. Zij vertelden dat ze nieuwe inzichten hadden gekregen en dat ze daardoor hun slaap hebben verbeterd. Terwijl dat eigenlijk vooraf niet per se de bedoeling was. 😉

Het thema gaat verder dan alleen 'slecht slapen'. 

Het heeft te maken met je hele leefstijl en is net zo belangrijk als goed eten en bewegen. Dat veel mensen, waaronder ikzelf in het begin dus ook, nachtrust heel erg onderschatten is mij wel duidelijk geworden. Daarmee is ook de naam ‘onderschat je nachtrust niet’ ontstaan.

Hiermee spreek ik een veel bredere doelgroep aan, want iedereen heeft nachtrust nodig ̩n kan daar verbeteringen in aanbrengen Рhoe klein deze misschien ook lijken. Zeker na mijn opleiding tot slaapcoach ben ik hiervan overtuigd!

Graag neem ik je mee in jouw eigen nachtrust.

Vooral door informatie over ‘slaap’ met je te delen, maar ook over de invloed van je bed op hoe uitgerust je wakker wordt. Ik heb namelijk ook verschillende producten in mijn assortiment, waarvan ik zeker weet dat ze je nachtrust kunnen verbeteren. Al zal ik hier vooral als ‘slaapcoach Mariëlle’ aan het woord zijn.

Heb een goede nachtrust,
Mariëlle

Wil je graag weten wanneer er een nieuwe blog online staat? Meld je dan even aan via de button en je leest het als eerste!

Leuk als je mijn belevenissen ook op instagram volgt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *