dank je wel

Super tof dat je erbij was!

De week zit er op! Alle info die we over het thema slaap hebben verzameld, hebben we met je gedeeld. We hopen dat je er iets aan hebt (gehad) en dat die ene tip voor jou net het verschil maakt waardoor je beter gaat slapen. 

dossier: SLAAP

Is dit dossier dan nu compleet? Nee, bij lange na niet! Er is zoveel over te vertellen, dus zie dit als een basis waar we op zullen doorborduren. 

Mocht je nog niet alles gelezen en bekeken hebben, neem de tijd! Alles blijft gewoon beschikbaar en je kunt zo vaak inloggen als je wilt. Hiernaast vind je alle thema’s op een rij.

een onweerstaanbaar aanbod

Speciaal voor jou

We hebben en unieke aanbieding voor je omdat we zo blij zijn dat je deze hele week gevolgd hebt. 

Je krijgt op 1 artikel naar keuze 10% korting!

Deze aanbieding is geldig tot en met zondag 5 juli en mag je gebruiken voor ieder artikel uit de Beunis.nl collectie. Een overzicht van alle producten die we deze week besproken hebben vind je hier. Er is natuurlijk veel meer: kijk maar in deze complete catalogus van Optidee.

Mocht je eerst iets willen uitproberen om daarna pas te beslissen? Dat snappen we! Geen nood, wanneer je vóór zondag 5 juli een uitleen-afspraak maakt, geldt de korting ook nog steeds wanneer je daarna je bestelling plaatst.

Je kunt bestellen of uitleen aanvragen via onderstaand contactformulier. We nemen met plezier contact met je op!

Vragen, opmerkingen, eerst uitproberen of iets anders?

laat het ons weten!

Je kunt altijd een reactie achterlaten op het desbetreffende artikel. De afgelopen week zijn we hier niet heel actief geweest, maar daar komt vanaf nu verandering in. Hier zullen we op reageren!

Ook kun je ons altijd een mail sturen of even bellen. We vinden het juist leuk om met je in contact te komen, dus doe dat vooral!

Voor de uitleen of een bestelling kun je het contactformulier hiernaast gebruiken. Wanneer je eerst nog even wilt overleggen of persoonlijk advies wilt, zet daar dan ook je telefoonnummer in, dan nemen we contact met je op. 

Nogmaals: dank je wel dat je erbij bent geweest. We vonden het een feestje!

Mariëlle & Kitty

  Heb je ze allemaal gevonden?

  de cadeautjes

  Heb je ze allemaal gevonden, de verstopte give-aways? Ze zijn ondertussen allemaal uitgedeeld! Hieronder vind je nog wel een overzichtje: 

  _ een Klimawell kussen van 40×40 cm

  _ een travelsize Calming Pillow Spray van Rock Your World

  _ een kussenhoes 40×40 (keuze uit: Optisamt taupe, Optipluche  bordeaux en Optipluche blauw)

  _ een Lavender bath & shower gel van Young Living

  _ een Morning Start bath & shower gel van Young Living